Jegyszerzési határidők a 2022/23. tanév tavaszi félévében

2023.05.31.
Jegyszerzési határidők a 2022/23. tanév tavaszi félévében

Vége a szorgalmi időszaknak. Gyakorlati jegy, megajánlott jegy, vizsgajegy... Segítünk eligazodni a jegyszerzési lehetőségekben és határidők között. (Jegyszerzési határidők c. ábra letöltése)

A szemináriumokon minősítés vagy gyakorlati jegy szerezhető. A gyakorlati jegyek Neptunba beírási határideje a 2022/23. tanév tavaszi félévében: 2023. június 4.

Az előadásokon megajánlott jegy vagy vizsgajegy szerezhető. A megajánlott jegyek Neptunba beírási határideje a 2022/23. tanév tavaszi félévében: 2023. június 4. Megajánlott jegy azok számára rögzíthető az oktató által, akik nem vettek fel vizsgaidőpontot. A hallgatók 2023. június 11. 18:00 óráig fogadhatják el vagy utasíthatják el a megajánlott jegyet. Aki elutasította a megajánlott jegyet, az felvehet vizsgaidőpontot. A szóbeli vizsga jegyét még a vizsga napján, az írásbeli vizsga jegyét 8 napon belül kell beírni a Neptunba. Vizsgafelvétellel kapcsolatos problémák jelzése e-mailben (fti@ppk.elte.hu), az e-mail szövegében a tárgy kódját+címét, a hallgató Neptun kódját feltüntetve.

A jegybeírás ellenőrzése hallgatói felelősség! A beírt vagy be nem írt jegyekre vonatkozóan kifogással élni a vizsgaidőszak végét követő 7. napig lehet, tehát a 2022/23. tanév tavaszi félévében 2023. július 22-ig. Észrevételezés módja: E-mailben (ppkto@ppk.elte.hu), képernyőképet csatolva, az e-mail szövegében tárgy kódját+címét, a hallgató Neptun kódját feltüntetve.

Tudj meg többet a vizsgákkal kapcsolatos szabályokról és határidőkről a Tanulmányi Hivatal összefoglalójából!

Sikeres vizsgákat kívánunk az ELTE PPK Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet valamennyi hallgatójának!