Alumni

Emberi erőforrás Tanácsadó MA Ambassador program

Elindítottuk az Ambassador programunkat, amibe várjuk azoknak a volt hallgatóinknak a jelentkezését, akik az Emberi erőforrás tanácsadó mesterszak indítása óta végeztek az ELTE PPK-n és a jövőben szerepet vállalnának a szakterület nagyköveteiként az intézeti rendezvényeken, szakértőként részt vennének kutatásokban, illetve építenék a kapcsolatot a végzett és a jelenlegi hallgatókkal is.

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel e-mailben (fti@ppk.elte.hu)

 
Az Emberi erőforrás tanácsadó mesterszak Ambassadorai

Dombiné Turzai Szilvia (2019), munka- és pályaorientációs tanácsadó

Abban hiszek, hogy mindenki meg tudja találni azt a munkakört, amiben jól érzi magát és azt a munkahelyet, ahová örömmel jár dolgozni. Vannak emberek, akiknek ez könnyen megy és vannak, akiknek segítségre van szükségük.

2008-ban végeztem a Gödöllői Szent István Egyetemen munkavállalási és pályaorientációs tanácsadóként. 2020-ban. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen megszereztem a mesterszakos erőforrás tanácsadó diplomámat.

15 éve dolgozom munka és pályaorientációs tanácsadóként, emellett munkáltatói kapcsolattartás is része a munkámnak. Így aztán az álláskeresők és munkáltatók oldalát is jól átlátom. Tisztában vagyok a munkaerőpiac jelenlegi helyzetével és mind a munkáltatók, mind a munkavállalók nehézségeivel. Szakterületemen belül egyéni álláskeresési és munkatanácsadásokat tartok, diákoknak pályaorientációs tanácsadást, továbbá csoportos álláskeresési, motivációs, reintegráló tréningeket, illetve munkavállalói belső továbbképzéseket és kiégés elleni tréningeket.


Forrási Boglárka (2022)

 

Mindenki képes a fejlődésre és a növekedésre csak a megfelelő táptalajravan szüksége hozzá.

2021-ben az emberi erőforrás tanácsadó mesterszakos tanulmányaim alatt gyakornokként csatlakoztam a LEGACY tanácsadói csapatába, két éve pedig főállásban dolgozom szervezetfejlesztőként, HR tanácsadóként, trénerként és teamcoachként. Szakmai tapasztalatot szereztem AC/DC folyamatok kidolgozásában, komplex vezetőfeljesztési programok megvalósításában, HR készségfejlesztésben, elégedettségi felmérések lebonyolításában és kiértékelésében.

Hivatásomban a szociológus végzettségem is támogat. Élsportolói múltam miatt sportolói és edzői szemmel is rálátok az egyéni és csapatfejlesztési lehetőségekre.


German Richárd (2020), HR tanácsadó

Katonai pályafutásom jelentős részében emberekkel kellett foglalkoznom, missziómnak tekintettem a katonák életminőségének javítását, számos helyi és később országos újítási programban vettem részt.

A katonaévek után rövid ideig a Magyar Nemzeti Bank egyik leányvállalatánál, a Pénzmúzeumot is üzemeltető EduLab Kompetenciafejlesztő Kft.-nél szereztem tapasztalatot HR rendszer kidolgozásában és bevezetésében. A Honvédelmi Minisztériumba visszatérve mint HR tanácsadó tevékenykedem, jelenleg számos humán fejlesztést irányzó projekt résztvevője és vezetője vagyok.

Ezzel egyidőben egy gyógytornászok számára akkreditált képzéseket biztosító felnőttképzési intézmény oktatásszervezőjeként is dolgozom. A dinamikusan fejlődő vállalkozás a nemzetközi piacon is jelen van, valamint a fővároson kívül négy másik nagyobb városban is.

 


Tapodi Máté (2022), HR business partner


Udvardi Zoltán (2020), HR business partner

A HR a szenvedélyem. A szinergiák és az eredményesség kapcsolatával dolgozom, mert hiszem, hogy a siker ott születhet, ahol az emberek a kooperáció mellett döntenek, önmagukkal és másokkal egyaránt.

Eddigi munkáim során széles spektrumú szakmai kihívásoknak feleltem meg, munkaköreimből adódó feladataim komplex, önálló és felelősségteljes munkavégzést igényeltek. Szakmailag elkötelezett vagyok, ezért az elmúlt évek során rendszerint valami újat tudtam megtanulni, ami hozzájárult az ismereteim bővítéséhez (lean, mediáció, gdpr stb). A működésemet jellemzi a lendületes, proaktív hozzáállás, értő figyelem, megbízható és precíz támogatás.

 

 


Varga Noémi Zita (2023)