Szolgáltatások

Esélyegyenlőség

A fogyatékossággal élő hallgatók különféle támogatásokra és szolgáltatásokra jogosultak egyetemünkön. Ezt a jogukat akkor tudják érvényesíteni, ha speciális szükségletűként regisztrálnak a kari fogyatékosügyi koordinátornál (Solymosi Katalin, eselyegyenloseg@ppk.elte.hu). Regisztrálni bármikor lehet, de érdemes már a beiratkozási időszakban megtenni. 

A kari koordinátor és a Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda (SHÜTI) közösen látja el a fogyatékossággal élő hallgatók speciális igényeinek kielégítését. Az egyetemi élettel és ösztöndíjakkal kapcsolatos ügyekben a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) esélyegyenlőségi biztosa segít.

Bővebb információk itt.
 


Baba-mama szoba

 

Anyukaként a PPK-án? Igen!

A Kazinczy utcai épület 4. emelet 418-as szobája várja a kisgyermekes anyukákat, hogy a kicsikkel kapcsolatos teendőket minél nyugodtabb körülmények között láthassák el. 

A helyiségben pelenkázási lehetőség, szoptatóhely, játszósarok vehető igénybe.

A szobát nyitó kártya felvehető és leadandó a portán.

 

 


Hallgatói Önkormányzat

A HÖK iroda a Kazinczy utcai épületünkben, az alagsori P04-ben található.

Az ELTE PPK Hallgatói Önkormányzatának honlapja itt érhető el.

Keresd őket a Facebookon, az Instán és a YouTube-on is!


Közösségi terek

 

Órák közötti szünetben vagy akár órák után is a baráti beszélgetések és közös tanulások színterei várják hallgatóinkat az alagsorban, a földszinti aulában és a folyosókon, ahol kanapékon, fotelekben pihenhetnek meg. 

 

A tetőtér jó időben az ebéd elfogyasztására is alkalmas. A napvitárolák kellemes árnyékot adnak, a kényelmet nyugányak biztosítják.

 

 

 

 


Könyvtár

A kari könyvtár honlapja itt érhető el.

Mit nyújt a könyvtár?

Könyvtárhasználati kisokos


Büfé

A büfé a Kazinczy utcai épületben az alagsorban található. A kihelyezett mikróban kívülről hozott étel is melegíthető.

Sport

 

Az egyetemi évek alatt közel negyven sportot próbálhatnak ki hallgatóink. A BEAC és az ELTE Sport Kft. mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. 

Sportolja a BEAC-ban! Nézd meg itt rövid videós összeállításunkat!