Dura-Kuti Diplomamunka Pályázat

2024.06.10.
Dura-Kuti Diplomamunka Pályázat

A Dura-Kuti Diplomamunka Pályázatot idén is kiírta az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Szakszervezetek.hu. A pályázatra a 2023. január 1-jétől 2024. február 28-ig terjedő időszakban megvédett diplomatervek, szakdolgozatok nyújthatók be az alábbi témakörökből: munka világa, munkaerő-piac, foglalkoztatás, munkahelyi és munkaügyi konfliktusok, oktatás, továbbtanulás, munkavállalói érdekvédelem, szakszervezetek és azok feladatai, történelme, honi, európai, nemzetközi kapcsolatai, klímaváltozás hatása a munka világára.

Alap- és mesterszakosok, szakirányú továbbképzésben résztvevők egyaránt pályázhatnak. A pályázatot a hallgató maga nyújtja be, az intézményi nyilatkozat kiállításával a közösségszervezés BA és emberi erőforrás tanácsadó MA szakos hallgatók az intézeti titkárságot kereshetik (fti@ppk.elte.hu).

Benyújtási határidő: 2025. március 1.

A pályázati felhívás letölthető innen.

Korábbi díjazottak az ELTE PPK Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet hallgatói közül:

Mikolay Dalma, emberi erőforrás tanácsadó MA: Munkavédelem és távmunka. Az otthoni egészséges és biztonságos munkakörnyezet (2021) (Témavezető:Dr. Rónay Zoltán habilitált egyetemi docens)

Czibor Laura, emberi erőforrás tanácsadó MA: „A vezetői és dolgozói beszédtechnika hatása a szervezeti hatékonyságra. Két KKV dolgozóinak vélekedése a helyes vezetői és dolgozói beszédtechnika hatásáról a szervezeti hatékonyságra” (2020) (Témavezető: Kraiciné dr. Szokoly Mária c. egyetemi docens)

Horváth Sziliva, emberi erőforrás tanácsadó MA: „Agilis IT projekt érintettek közötti tudásmegosztást negatívan befolyásoló tényezők vizsgálata” (2020) (Témavezető: Dr. Lakner Szilvia egyetemi adjunktus)