Mixed-methods in educational research workshop

2021.10.05.
Mixed-methods in educational research workshop

2021 szeptember 22-én intézetünkbe látogatott Dr. Artemio Arturo Cortez Ochoa, a cambridge-i egyetem REAL központjának kutatója és Carolina Valladares, a bristoli egyetem doktorandusza. Az ELTE PPK Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet Szervezeti és Munkahelyi Tanulás kutatócsoportja felkérésére Dr. Cortez Ochoa és Carolina Valladares kutatás módszertani előadást és workshopot tartottak a "Mixed-methods in educational research: Possibilities and challenges" témában.

Előadásuk során a brit egyetemeken jelenleg folyó kutatásukról, illetve annak összetett módszertanáról és az azok elméleti hátteréről számoltak be. Emellett a résztvevőknek lehetőségük nyílt saját, valamint az előadók által előre meghatározott kutatásmódszertani dilemmák megvitatására is.

A programra meghívást kaptak nemzetközi és magyar Emberi erőforrás tanácsadó mesterszakos, valamint a Neveléstudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatói is. Az előadáson résztvevő 30 hallgató (közel 15 országból) az Andragógia és az EDiTE doktori programokon kutatnak. Ezúton is köszönjük a két előadó kiváló előadását és a hallgatók aktív részvételét.