Tanulás, tudás, innováció

Tanulás, tudás, innováció

A nemtudás mint erőforrás

IV. Tanulás, tudás, innováció 2018’ Konferencia

 

2018. május 4., péntek 9.30-15.00 óra

(1075 Budapest Kazinczy u. 23-27.)

A konferencia az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet, a Nemzeti Művelődési Intézet, és az EPALE Magyarország együttműködésében valósul meg.

 

Az ELTE PPK Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet immár negyedig alkalommal rendez országos szakmai konferenciát a felnőttképzés és tudásmenedzsment témában. Az idei, a nemtudás témakörét a középpontba állító konferencia gyakorlatorientált módon közelít a témához és jelentősen épít a gyakorló szakemberek és a mesterszakos hallgatók előadói közreműködésére. 

 

A konferencia célja, hogy összekapcsolja az akadémiai világot, a szakértőket a gyakorló szakemberekkel, és a kapcsolódásokból létrejövő tudást hozzáférhetővé tegye az érdeklődők számára. A délelőtti plenáris előadások a rendszertudat tudásteremtésben és innovációban betöltött szerepével, valamint a coaching emberi erőforrás fejlesztésben mutatkozó módszertani jelentőségével foglalkozik.  A délutáni három szekcióban a szakértők, közöttük egyetemi hallgatók - a nemtudás témaköréhez kapcsolódóan, a gyakorlat szintjén - az emberi erőforrás fejlesztés és munkaerő megtartás kérdéskörével, az akadályozottság dimenzióival és a coaching módszertani kérdéseivel foglalkoznak.

 

Kérjük, előzetesen regisztráljon az fti@ppk.elte.hu e-mail címen.